Linnuliha retseptid

Kana ja paprika panniroog 

Ruth, 27. veebruar 2008, 08:43
Maitsev pajaroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g kanafileed(või 700 g kanakintse)
1 sibul
3 erivärvilist paprikat
1 sl õli
1 purk purustatud tomateid
2 sl purustatud petersellilehti
0,25 tl purustatud musta pipart
1 tl soola

Valmistamine
Lõika liha tükkideks (kanakintsudest eemalda kondid). Koori ja viiluta sibul, lõika puhastatud paprika kandilisteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud, pruunista kiirelt. Lisa paprikad ja kuumuta veel paar minutit. Pane juurde tomatihoidis ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta madalal kuumusel 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee