Lõunasöögi retseptid

Lihtne suitsukalasupp 

Heivi Peterson, 27. detsember 2010, 09:16
 Rene Riisalu
Kiire kalasupp, mis valmib kõigest paarikümne minutiga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 l Vesi
2 tk Kalapuljongikuubik
4 tk Suured kartulid
1 pk külm. supiaedviljad
0.25 tl Must pipar
2 dl Puhastatud suitsukala
Sool
hakitud till

Valmistamine
Kuumuta vesi keemiseni ja murenda puljongikuubikud vette. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda 10 minutit. Lisa külmutatud supiköögiviljad ja keeda veel 10 minutit. Maitsesta supp pipraga ja lisa kala. Kuumuta uuesti keemiseni. Vajadusel lisa soola ja puista üle hakitud tilliga.Kui soovid, võid paar minutit enne keetmise lõppu lisada 0,5–2 dl kohvikoort või 50 g sulatatud juustu. Võta juustust lusikaotsaga väikesed tükid, sulata need puljongis ja sega seejärel ettevaatlikult supi sisse, et kala ei laguneks. Teise võimalusena võid lasta kuumaks väikese koguse piima, juustu selles sees sulatada ja siis supile lisada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee