Lõunasöögi retseptid

Sealiha mangoga 

Toidutare, 15. detsember 2004, 15:05
Sealiha mangoga
Karri ja kookoshelvestega maitsestatud praelõigud

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk sealiha
2 sl vōid
soola
pipart
kookoshelbeid
1 tl currit
10 ribadeks lōigatud porrulauku
1 ribadeks lōigatud sibul
2 ribadeks lōigatud paprikat
1 tl ōli
KASTE:
2 dl hapukoort
1 dl püreestatud mangot
2 tl jahu
1 tl sojakastet

Valmistamine
  Prae liha u 3 minutit mõlemalt poolt, maitsesta soola ja pipraga. Puista peale karrit ja kookoshelbeid. Kuumuta ribadeks lõigatud juurviljad. Sega kastme koostisosad ja keeda. LisandidKeedetud riis, värske mangolõigud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee