Väherasvased toidud

Kurgisupp 

Toidutare, 15. detsember 2004, 14:53
Kurgisupp 
Püreesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 sibul
2 tl vōid
1 liiter kanapuljongit
1 kurk
1 dl hakitud murulauku
soola
pipart
LISANDIKS:
must kaviaar
hapukoor
röstsai

Valmistamine
  Kuumuta sibul rasvaines, lisa kanapuljong, keeda. Lõika kurk paksudeks viiludeks ja lisa puljongisse. Kuumuta, kuni kurgid muutuvad pehmeks (5-10 minutit). Võta kurk välja ja püreesta ning pane tagasi puljongisse. Keeda veidi, lisa hakitud murulauk, maitsesta soola ja pipraga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee