Väherasvased toidud

Toorpuder 

Toidutare, 15. detsember 2004, 14:52
Kaerahelbepudru.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kl kaeratangu või -helbeid
2 sl päevalilleseemneid
1 kl moosi (või 0,5 kl maitsestamata jogurtit ja 0,5 kl külmutatud marju)
1 banaan
(mett)

Valmistamine
  Pane kaeratangud õhtul likku, hommikul vala vesi ära. Kaerahelbeid ei ole vaja leotada. Hommikul jahvata kaeratangud (-helbed) ja kõik ülejäänud ained köögikombainis pudruks. Kui soovid magusamat putru, lisa tilk mett. Kaunista marjadega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee