Aafrika köök
27. veebruar 2008, 08:16

Alžeeriapärane kana

Teravamaitseline ahjuroog kuskussiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g broileri kintsuliha
1 -2 sl õli
1 keskmine küüslauk
1 suur mugulsibul
1 tšillipaprika
1 porgand
400 g purustatud konservtomateid
1 - 2 sl tomatipastat
soola
suhkrut
purustatud pipart
KAUNISTAMISEKS:
peterselli

Valmistamine
Pruunista broileritükid kuumas õlis. Aseta hautamisnõusse. Kuumuta samal pannil osade kaupa ribadeks tükeldatud sibul, tšilli, porgand ja hakitud küüslauk. Lisa need broileritükkidele, vala peale tomatikonserv ja -pasta. Sega ühtlaseks ning maitsesta soola ja vähese suhkruga. Kui broiler on pehmenenud, lisa hakitud petersell ning serveeri koos kuskussiga.