Küpsetised

Spinatipirukas I 

Toidutare, 15. detsember 2004, 14:16
Filotainast pirukas

Kogus: ühele

Koostisosad
450 g peeneks hakitud spinatit
1 keskmine mugulsibul
2 sl hakitud värsket tilli
2 sl õli
400 g fetajuustu
0,5 dl piinia- või seedrimänni seemneid
2 muna
purustatud musta pipart
450 g filotainast
150 g võid või 4 sl oliivi

Valmistamine
  Sulata spinat ning suru võimalikult kuivaks. Kuumuta hakitud sibul õlis klaasjaks, lisa hakitud maitseroheline, hauta veel 5 minutit. Võta pann tulelt, lisa tükeldatud fetaning lahtiklopitud munad. Pintselda pool filolehest võiga, murra pooleks ning aseta rasvainega määritud vormi. Lao põhjale ligi pool filotainast. Tõsta peale juustu-ürdisegu ning kata ülejäänud pintseldatud filotainaga. Küpseta 175°C juures 40 - 50 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee