Küpsetamata magustoidud

Sidrunipuding 

Toidutare, 15. detsember 2004, 12:46
Maitsev puding.

Kogus: viiele

Koostisosad
1 sidrun
½ kl vett
4-5 sl suhkrut
5 muna
1 sl jahu
võid
riivsaia
sidruni- või vanillikastet

Valmistamine
Sega sidruni riivitud koor, väljapigistatud mahl, vesi ja suhkur. Lisa ükshaaval munarebud ja klopi segu ühtlaseks. Seejärel sega juurde jahu ja kõvaks vahuks löödud munavalged. Vala segu võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi ning keeda vesivannis 45 minutit. Serveeri sidruni- või vanillikastmega.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee