Lõunasöögi retseptid

Värviline vokiroog 

Karin Volmer, 27. veebruar 2008, 09:35
Leidlik roog, mis sobib hästi piiratud eelarvega.

Kogus: kuuele

Koostisosad
400 g grillvorstid
1 purk Virsikukompott
1 pakk porgandi-hernesegu
MAITSE JÄRGI
Must pipar
kurkum
Koriander
Magus tšillikaste
Basiilik (värske)
Sojakaste
Cayenne'i pipar (soovi korral)
LISANDIKS
1 pakk Kuskuss
Või

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja pruunista tükeldatud grillvorstid. Lisa pipar, kurkuma ja koriander. Veena ülejäänud seltskonda, et just sina pead maitsma, kas vorst ikka maitseb hästi. Lisa tükeldatud virsikud, raputa peale basiilikut ning kalla pannile ka pool kompotivedelikust. Kuumuta läbi ning kalla juurde porgandi-hernesegu. Nüüd on aeg maitsestada vokiroog soja- ja magusa tšillikastmega ning lisada ka teine pool kompotivedelikust. Soovi korral võib juurde lisada ka soola, aga arstitudengid teavad selle ebatervislikku mõju.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee