Lõunasöögi retseptid

Eksootiline seeneroog 

Ruth, 15. detsember 2004, 10:37
Serveeri riisiga

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g austerservikuid või šampinjone
2 porgandit
2 sellerivart
1 suur punane paprika
tükike porrut
2 küüslauguküünt
3 sl õli
0,25 tl cayenne´I pipart
0,25 tl jahvatatud ingverit
3 sl sojakastet
1 purk Uncle Ben´s magushaput kastet

Valmistamine
Lõika seened ribadeks ja kuumuta neid kuival pannil kuni kogu vedelik aurustub. Lõika ka kõik köögiviljad peeneteks ribadeks, peenesta küüslauk. Kuumuta õli suurel pannil, lisa Cayenne´i pipar. Kalla köögivili pannile, kuumuta kõrgel kuumusel pidevalt segades 2-3 minutit. Lisa seened, maitseained ja kaste, vähenda veidi kuumust ning hauta segades veel mõni minut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee