Lõunasöögi retseptid

Pasta-hakkliharoog 

Ruth, 15. detsember 2004, 10:34
Särtsakas pastaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g hakkliha
2 sl ōli
1 sellerivars
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tl soola
jahvatatud musta pipart
1 tl tšillimaitseainet
1 tl kuivatatud punet
2 purki purustatud tomateid
5 dl vett
250 g sarvekesi

Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibul, küüslauk, varsseller ja hakkliha pannil mõõdukal kuumusel pidevalt segades kuni liha punane värvus on kadunud. Lisa ülejäänud ained peale pasta ja hauta kaane all vaevalt keevana 15 minutit. Kalla suuremasse keedunõusse, lisa pasta ja lase pehmeks haududa, vajadusel kalla juurde vett või tomatimahla.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee