Küpsetised

Köömnekeeks 

Mari, 15. detsember 2004, 09:03
Huvitav keeks

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g võid või margariini
150 g suhkrut
3-4 muna
1 sl köömneid
2 sl konjakit
150 g jahu
50 g tärklist
vormi määrimiseks võid ja riivsaia

Valmistamine
Rasvaine vahustatakse suhkruga, lisatakse ükshaaval munad ja vahustatakse edasi, kuni vaht on ühtlane ja sile. Siis lisatakse konjak, köömned ja kartulitärklisega segatud jahu. Tainas pannakse võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Vorm kaetakse fooliumiga ja küpsetatakse mõõdukas kuumuses 45-50 minutit. 20 minutit enne koogi valmimist eemaldatakse foolium.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee