Linnuliha retseptid

Jõulukana 

Toidutare, 14. detsember 2004, 13:34
Sobib serveerida keedetud kartulitega

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kana
soola
pipart
½ sidrunit
2 sl vōid
TÄIDIS:
3 sl hakitud peterselli
2 sl vōid
kanamaksa
KASTE:
1 sl jahu
½ kl hapukoort
puljongit

Valmistamine
Puhasta kana, pese, kuivata, hõõru seest- ja väljastpoolt sidruniga, seejärel soola ja pipraga. Täidiseks vahusta või, lisa hakitud petersell ja kanamaks. Täida kana, õmble kinni ja vormi. Pane kana ahjupotti või kuumakindlasse vormi ja pruunista. Lisa puljong või kuum vesi ning hauta pehmeks. Valminud kana tükelda. Valmista kaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee