Väherasvased toidud

Kalasupp apelsiniga 

Toidutare, 15. detsember 2004, 08:01
Kalasupp apelsiniga
Eksootiline kalasupp, lisandiks röstsai.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 hakitud küüslauguküünt 1 hakitud sibul
1 sl ōli
1 apteegitill
4 kartulit
1 purk (400 g) terveid tomateid
1 liiter kalapuljongit
400 g tursafileed
1 tl tüümiani
½ dl pressitud apelsinimahla
¼ apelsini riivitud koor
½ tl soola

Valmistamine
Pruunista hakitud sibul õlis. Lisa ribadeks lõigatud apteegitill ja tükeldatud kartulid, kuumuta. Lisa tomatid ja puljong, keeda. Lisa tükeldatud kalafilee ja ülejäänud koostisosad, keeda u 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee