Hommikusöögi retseptid

Täidetud pannkoogid 

Mari, 15. detsember 2004, 07:59
Põnevad juustutäidisega pannkoogid ka nõudlikule maitsele.

Koostisosad
2 muna
3 dl piima
1,5 dl nisujahu
0,5 tl soola
2 sl margariini või võid
TÄIDIS:
200 g värskeid seeni või 185 g konservseeni
2 väikest mugulsibulat
150 g keedusinki
225 g jämedalt riivitud juustu
200 g külmutatud herneid
1 dl hapukoort
1 punt hakitud murulauku
või porrut
soola
musta pipart
KATE:
riivjuust

Valmistamine
Klopi munad ja pool piimast lahti.
Lisa jahu ja klopi ühtlaseks massiks.
Sega sool ja ülejäänud piim.
Pese ja tükelda seened.
Puhasta sibulad.
Lõika sink ribadeks.
Sega omavahel seened, sibul, sink, riivjuust (jäta natuke riivjuustu katteks), sulatatud herned, hapukoor ja murulauk või porru.
Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta tainast vähese rasvaga suured ülepannikoogid.
Pane igale koogile suur lusikatäis täidist.
Keera koogid rulli ja aseta ahjuvormi.
Puista üle riivjuustuga ja kuumuta 225 kraadi C juures 15-20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee