Hakklihapada
Kogus: ühele
Koostisosad
400 g hakkliha
1 sl õli
1 keskmine sibul
3 küüslauguküünt
2 kotikest(250g)Uncle Ben`s pikateralist riisi
6 dl vett
1 purk purustatud tomatit
tillimaitseainet
purustatud musta pipart
kuivatatud punet
1 purk punaseid ube
1 purk konservmaisi
Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibulat ja küüslauku suure hautamisnõu põhjas või sügaval kaanega pannil õlis 5 minutit, tõsta vahukulbiga ära. Kuumuta seejärel lahtinäpitud hakkliha kuni hallika värvuseni, ära lase pruunistuda. Lisa vesi, sibulasegu, riis ja hauta 25 min ehk kuni riis on peaaegupehme. Lisa vajadusel vedelikku. Kalla juurde tomatihoidis, lisa maitseained, nõrutatud mais ning hauta veel 5-10 min. Viimasena lisa rohke voolava vee all sõelal loputatud ja nõrguda lastud oad, tomatiga oahoidis lisa otse purgist koos vedelikuga. Sega ettevaatlikult, et ube mitte purustada ning kuumuta rooga madalal kuumusel kaane all mõni minut.
Kommentaarid (0)