Lõunasöögi retseptid

Hakklihapada 

Ruth, 14. detsember 2004, 21:31
Hakkliha-riisipada ubadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g hakkliha
1 sl õli
1 keskmine sibul
3 küüslauguküünt
2 kotikest(250g)Uncle Ben`s pikateralist riisi
6 dl vett
1 purk purustatud tomatit
tšillimaitseainet
purustatud musta pipart
kuivatatud punet
1 purk punaseid ube
1 purk konservmaisi

Valmistamine
  Kuumuta peenestatud sibulat ja küüslauku suure hautamisnõu põhjas või sügaval kaanega pannil õlis 5 minutit, tõsta vahukulbiga ära. Kuumuta seejärel lahtinäpitud hakkliha kuni hallika värvuseni, ära lase pruunistuda. Lisa vesi, sibulasegu, riis ja hauta 25 min ehk kuni riis on peaaegupehme. Lisa vajadusel vedelikku. Kalla juurde tomatihoidis, lisa maitseained, nõrutatud mais ning hauta veel 5-10 min. Viimasena lisa rohke voolava vee all sõelal loputatud ja nõrguda lastud oad, tomatiga oahoidis lisa otse purgist koos vedelikuga. Sega ettevaatlikult, et ube mitte purustada ning kuumuta rooga madalal kuumusel kaane all mõni minut.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee