Linnuliha retseptid

Broileri-pastasupp 

Toidutare, 14. detsember 2004, 19:25
Maitsev kanasupp karriga

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl õli
2 sl vett
1 suur sibul või suure porru valge osa
2 tl karripulbrit
400 g broilerifileed
1,5 liitrit vett
3 kanaleemekuubikut
0,5 tl sidrunipipart
3 dl Itaalia sarvekesi
(100 g küüslauguga maitsestatud toorjuustu)
400 g spargelkapsast

Valmistamine
  Aja õli ja vee segu keedunõus keema, lisa peenestatud sibul või porru ja hauta, kuni vesi on aurustunud. Lisa karri ja peenikesteks ribadeks lõigatud broileriliha, kuumuta segades mõni minut. Lisa kohe vesi ja leemekuubikud, sega hästi läbi ja lase 10 min haududa. Kalla juurde pasta, õisikuteks lahutatud spargelkapsas ja lusikatäite kaupa toorjuust; maitsesta sidrunipipraga. Hauta, kuni pasta on peaaegu pehme. Kui soovid selge leemega suppi, jäta juust välja. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee