Sealiha teki all
Kogus: ühele
Koostisosad
400 g Sealihalõigud
1 väike purk Šampinjonid (marineeritud)
1 tk Tomat
1 tk Sibul
4 suurt viilu Juust
Majonees
Sool
Pipar
Valmistamine
Sibul praadida kuldseks, tükeldada tomat, šampinjonid. Segada need komponendid, ning maitsestada soola, pipraga ja segada majoneesiga. Seejärel vasardada sealihalõigud õhemaks, ning praadida mõlemalt poolt, maitsestada soola, pipra, liha üldmaitseainega. Siis asetada šampinjonisegu lihaviiludele, ning asetada kõige peale viilujuust. Küpsetada ahju 200º C juures, ning hoida nii kaua kuni juust peal sulab. Serveerida friikartuliga, või ahjukartuliga, lisandiks kurgisalat (Toome salat)
Kommentaarid (0)