Lõunasöögi retseptid

Hernetamp 

Toidutare, 13. detsember 2004, 09:38
Hernepuder kartulitega

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g kuivatatud herneid, vett
100-150 g suitsupekki
5-6 kartulit
1 kl piima
soola
1-2 sibulat

Valmistamine
Leota herneid külmas vees 6-7 tundi, seejärel pane leotamisveega keema. Kui herned on poolpehmed, lisa kuubikuteks lõigatud suitsupekk ja tükeldatud kartulid, keeda pehmeks, suru purdrunuiaga katki, lisa kuum piim, klopi läbi ja maitsesta. Sibulad lisa koos pekiga. Serveeri iseseisava toiduna.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee