Lõunasöögi retseptid

Pelmeenisupp 

Toidutare, 13. detsember 2004, 08:28
Kerge supp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 liitrit vett
2 porgandit
1 sibul vōi porrulauk
½ peterselli
sellerit
2 sl vōid 1 loorberileht
3 pipratera
3 kartulit
400 g pelmeene
soola
maitserohelist

Valmistamine
Pane vesi keema. Tükelda maitseviljad ribadeks, kuumuta võis, vala seejärel keevasse vette, kuhu lisa ka maitseained ja kartulilõigud, mis keeda peaaegu pehmeks. Siis lisa pelmeenid ja keeda, kuni tõusevad pinnale. Maitsesta soolaga, lisa maitseroheline.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee