Kiudainerikkad toidud

Täisterapannkoogid 

Toidutare, 10. detsember 2004, 14:41
Kas ülepanni- või lusikapannkoogid. Tugeva ja jahusordist olenev omapärane maitse.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
4 muna
½ liitrit piima
rasvainet praadimiseks

Valmistamine
Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga ning tee kuhja keskele auk, eralda munakollased -valgest, vala need lohku ja sega jahuseguga. Piim lisa järk-järgult, et ei tekiks klimpe. Lase tainal paisuda u 30 minutit. Klopi munavalged tugevaks vahuks ja lisa tainale. Kuumuta u 20 cm läbimõõduga pannil 1 sl rasvainet. Tõsta pannile u 1½ kulbitäit (1/6) tainast ja küpseta koogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee