Vene köök

Siberi borš 

Toidutare, 19. jaanuar 2008, 11:02
Vene rahvustoit

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g veisekonte
1 liiter vett
250 g frikadelle
300 g peete
100 g värsket kapsast
2 kartulit
60 g (1/3 kl9 kuivatatud ube
1 sibul
tükike küüslauku
1 porgand
1 sl tomatipüreed
1 tl jahu
1 sl margariini
soola
suhkrut
pipart
äädikat
hapukoort
maitserohelist

Valmistamine
Keeda kontidest puljong, kurna. Keeda puljongis ribadeks lõigatud kapsas ja kartulid. Leota oad, keeda eraldi pehmeks ja pane supi sisse koos riivitud keedetud peetide, margariinis hautatud maitseviljade ja jahuga. Maitsesta supp. Selleks tambi küüslauk soolaga, keeda supis veel 5-10 minutit. Frikadellid keeda supis või eraldi puljongis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee