Hommikusöögi retseptid

Kohupiimapannkoogid II 

Toidutare, 10. detsember 2004, 12:43
Lusikapannkoogid

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g kohupiima
3 muna
2-3 sl hapukoort vōi piima
3-4 sl suhkrut
soola
3/4 kl jahu
rasvainet praadimiseks

Valmistamine
Hõõru lusikaga (soovitavalt puulusikas) kohupiim lahti, lisa munakollased ja hapukoor, sega ühtlaseks. Maitsesta suhkru ja soolaga, sega juurde jahu ning kõige lõpuks vaustatud munavalged. Tainast võetakse lusikaga ümmargused koogid ja küpsetatakse kuumas rasvas mõlemalt poolt helepruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee