Hommikusöögi retseptid

Pärmitaigna pannkoogid 

Toidutare, 10. detsember 2004, 10:34
Pannkoogid pärmitaignast

Kogus: ühele

Koostisosad
½ liitrit piima vōi vett
1 sl suhkrut
soola
20 g pärmi 2 muna
2 kl jahu
praadimiseks rasvainet

Valmistamine
Soojenda piim (või vesi) 35-40 kraadini. Lahusta selles suhkur, sool ja pärm, lisa lahtiklopitud munad, sõelu jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Lase tainal kerkida soojas kohas (25-35 kraadi) 3-4 tundi, sega vahepeal. Valmis tainast prae rasvatatud pannil koogid. NB! Pann ei tohi olla väga kuum, muidu jäävad koogid seest tooreks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee