Hommikusöögi retseptid

Suured ülepannikoogid 

Toidutare, 10. detsember 2004, 10:17
Ülepannikoogid

Kogus: ühele

Koostisosad
2 muna
1 sl suhkrut
soola
½ liitrit piima
1-1½ kl jahu
½ sidruni riivitud koor
praadimiseks rasvainet

Valmistamine
Klopi munad soola ja suhkruga hästi läbi, lisa osa piima, riivitud sidrunikoor ja sõelu juurde jahu, sega, lisa vähehaaval ülejäänud piim. Klopi tainas hästi läbi ja lase enne praadimist vähemalt pool tundi seista. Pane pannile veidi rasvainet, tõsta kulbitäis tainast pannile, lase see õhukeselt laiali valguda ja prae mõlemalt poolt helepruuniks. Keera koogid neljaks ja serveeri keedisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee