Linnuliha retseptid

Põlev kanarind brändikastmes 

Toidutare, 9. detsember 2004, 19:26
Põlev kanarind brändikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk kanafilee
0.25 tl Karri
sool
õli
2 cl brändi või rumm

Valmistamine
Maitsesta kanafileed ja jäta 5-7 minutiks tõmbama. Küpseta fileetükid pannil läbi. Lõpuks lisa brändi ja hauta veel 2-3 minutit. Aseta taldrkule lisandid - hautatud lillkapsas ja spargelkapsas. Viimasena pane taldrikule kuum kanafilee, ära unusta ka tekkinud kastet. Vala veel veidi brändit peale ja süüta põlema. Serveeri kohe. Toidus kasutatav alkohol peab olema vähemalt 45° kange.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee