Hommikusöögi retseptid

Rosinapannkook 

Toidutare, 10. detsember 2004, 10:15
Ahjupannikook

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g rosinaid
2 muna
6 sl suhkrut
2 sl vōid
soola
½ liiter piima
8 sl jahu
3 sl rummi vōi konjakit

Valmistamine
Hõõru munakollased poole suhkruga läbi, lisa 1 sl sulatatud võid, soola, vähehaaval piim ja jahu, pestud rosinad, alkohol ja kõige viimasena ülejäänud suhkruga vahustatud munavalged. Võita ahjupann, vala tainas peale ja küpseta praeahjus 220 kraadi juures u 10 minutit. Siis vähenda kuumust 180 kraadini ja küpseta kook helepruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee