Hommikusöögi retseptid

Pannkoogid hakklihaga 

Toidutare, 10. detsember 2004, 10:13
Õhukesed ülepannikoogid

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
½ liitrit piima
2 muna
1½ kl jahu
suhkrut
rasva
TÄIDIS:
200 g keedetud liha
1 sibul
soola
pipart
puljongit vōi vett

Valmistamine
Valmistusviis
Keedtetud liha aetakse läbi hakklihamasina, lisatakse praetud hakitud sibul, sool, pipar, veidi puljongit või vett ja kuumutatakse kergelt läbi.
TAINAS: Klopi munad lahti, lisa veidi piima, soola, suhkrut ja kogu jahu ning sega paks tainas . Seejärel lisa vähehaaval segades kogu ülejäänud vedelik. Lase tainal ½ tundi seista, et jahu paisuks.
Õhukesed ülepannikoogid prae ainult ühelt poolt. Pretud poolele pane täidis, tõsta mõlemad ääred peale, keera rulli ning prae veel kord.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee