Linnuliha retseptid

Kanafilee tomatiga 

Toidutare, 1. august 2012, 06:17
Kanafilee tomatiga 
Hea, kerge ja mahlane kanaroog kastmes. Serveeri hautist koos keedetud riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
2 spl Või
Sool
Must pipar
4 - 6 tk Tomat
1 küüs Küüslauk (purustatud)
3 dl Kanapuljong
0.75 spl Sojakaste
1 dl Rõõsk koor
1 spl Nisujahu
150 g Šampinjonid
1 spl Või
Sool
Valge pipar
Petersell

Valmistamine
Puhasta ja koori tomatid. Pruunista kanafilee võis, maitsesta soola ja pipraga ja tõsta seejärel potti. Lisa poolitatud tomatid, küüslauk, puljong ja sojakaste. Keeda umbes 20 minutit. Sega rõõsk koor ja jahu ning lisa kanale, keeda umbes 5 minutit. Kui seened on suured, lõika veidi väiksemateks tükkideks ja pruunista võis, lisa potti. Maitsesta soola ja pipraga. Kaunista petersellilehega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee