Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk Kanafilee
2 spl Või
Sool
Must pipar
4 - 6 tk Tomat
1 küüs Küüslauk (purustatud)
3 dl Kanapuljong
0.75 spl Sojakaste
1 dl Rõõsk koor
1 spl Nisujahu
150 g Šampinjonid
1 spl Või
Sool
Valge pipar
Petersell
Valmistamine
Puhasta ja koori tomatid. Pruunista kanafilee võis, maitsesta soola ja pipraga ja tõsta seejärel potti. Lisa poolitatud tomatid, küüslauk, puljong ja sojakaste. Keeda umbes 20 minutit. Sega rõõsk koor ja jahu ning lisa kanale, keeda umbes 5 minutit. Kui seened on suured, lõika veidi väiksemateks tükkideks ja pruunista võis, lisa potti. Maitsesta soola ja pipraga. Kaunista petersellilehega.
Kommentaarid (0)