Linnuliha retseptid

Kanaga täidetud taco 

Toidutare, 10. detsember 2004, 09:58
Kanaga täidetud taco 
(Nädal 47). Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g värskeid shampinjone
2 sl vōid
2 dl lahjat hapukoort
2 sl tomatipüreed
½ tl sinepit
1 g tshillipipart
1 tl sojakastet
1 tl soola
1 grillkana
½ dl hakitud peterselli
salatit
1 kollane paprika ( ribadeks lōigatud)
3 tomatit (viilutatud)
tortilljasaiu

Valmistamine
Haki sibul ja seened, kuumuta rasvaines, lisa hapukoor, tomatipüree, sojakaste ja sool. Keeda veidi, sega samaaegselt. Tükelda grillkana, lõika filee kuubikuteks või ribadeks. Lase kanatükid, hakitud petersell, kuuma segusse ja kuumuta veel veidi. Pane salatileht tortilljasaiale ning lisa kuum segu ja juurviljad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee