Väherasvased toidud

Porgandisupp 

Toidutare, 10. detsember 2004, 08:24
Porgandisupp 
Püreesupp, sobib serveerida hapukoore ja röstitud saiakuubikutega

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 sibul
2 kartulit
2 porgandit
1 tk juursellerit
1 liiter vett
2 puljongikuubikut
soola
pipart
petersellilehte
hapukoort

Valmistamine
Puhasta ja haki juurviljad. Kuumuta 5 dl vett puljongikuubikutega, lisa sibul ja juurviljad ning keeda u 10 minutit ehk kuni juurviljad on pehmed. Pursta pehmeks keedetud juurviljad püreeks, vala potti tagasi ja lisa ülejäänud vesi. Keeda veidi aega, maitsesta soola ja pipraga. Kaunista petersellilehega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee