Väherasvased toidud

Üleküpsetatud tursk 

Toidutare, 10. detsember 2004, 08:05
Üleküpsetatud tursk 
Ahjus valmistatud kalaroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g tursafileed
4 suurt lōiku suvikōrvitsat (pikkupidi)
4 tomatit
2 tl oliivōli
1 tl soola
2 g pipart
1 tl kuivatatud tomatit
riivjuustu
värsket basiilikut

Valmistamine
Pane suvikõrvitsa viilud kuumakindlasse vormi. Aseta kõrvitsaviilu peale tursafilee, piserda peale oliivõli. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale veidi basiilikut ja riivjuustu. Küpseta 225 kraadi juures u 25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee