Hommikusöögi retseptid

Ahjupannkook 

Toidutare, 4. august 2005, 10:00
Ahjupannkook 
Hõrgutav ahjuroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
37.5 g Vorst
1.75 dl Piim
1 tk Muna
1.125 dl Jahu
0.125 tl Sool
0.125 dl Parmesan v. muu kõva juust
0.125 dl Juust
0.25 sl Pähklid
Basiilik (värske)

Valmistamine
Valmistusviis
Lõika vorst ribadeks ja pane kuumakindlasse vormi. Klopi piim ja munad, lisa jahu, sool, riivitud juust ning vala vorsti peale. Küpseta 225º C juures ahju alumises osas u 25 minutit. Keera ahju kuumus kinni. Puista pähkleid peale ja lase seista kuumas ahjus u 10 minutit. Kaunista värske basiilikulehega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee