Küpsetised

Rosina-porgandikeeks 

fanaatik, 10. detsember 2004, 07:56
Mahlane keeks, millele porgand annab ilusa värvi ja ingver suurepärase aroomi.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g margariini või võid
2 dl suhkrut
2 muna
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanilliinsuhkrut
1 tl ingverit (või kaneeli)
2 dl rosinaid
2 dl riivitud porgandit
1 dl hapupiima, või hapukoorega segatud keefiri
(1 pk apelsinikooretükke)

Valmistamine
Vahusta pehme rasvaine suhkruga tugevaks vahuks. Lisa edasi vahustades ükshaaval munad. Sega kuivained omavahel ja lisa vaheldumisi riivporgandi ja hapupiimaga segule. Sega kõik ained kiiresti ühtlaseks. Vala taigen võitud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Küpseta kooki 55-60 minutit 175 kraadi juures, ahju alumisel siinil. Sõelu enne serveerimist koogi pinnale ohtralt tuhksuhkrut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee