Linnuliha retseptid

Deep South 

Triin Saue, 25. veebruar 2008, 13:28
Praetud kana "Deep South", üle 100 aasta vana retsept.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kana (1-1,5 kg)
200 g võid
2 tassi jahu
1 tl soola
1 tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Lõika kana parajateks tükkideks. Sulata või madalal tulel, suures paksupõhjalises potis. Sega jahu hulka sool ja pipar. Kasta iga kanatükk ükshaaval jahusegusse, nii et see oleks üleni kaetud. Pane tükid potti või sisse küpsema. Küpseta keskmisel kuumusel, kuni kõik tükid on igast küljest pruunistunud. Keera kuumust vähemaks, kata kaanega ja kuumuta u 25 minutit. Võta kaas ära, keera kuumust jälle juurde ja küpseta, kuni kanatükid on kuldpruunid ja mahlased. Ära üle küpseta!  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee