Linnuliha retseptid
25. veebruar 2008, 13:28

Deep South

Praetud kana "Deep South", üle 100 aasta vana retsept.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kana (1-1,5 kg)
200 g võid
2 tassi jahu
1 tl soola
1 tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Lõika kana parajateks tükkideks. Sulata või madalal tulel, suures paksupõhjalises potis. Sega jahu hulka sool ja pipar. Kasta iga kanatükk ükshaaval jahusegusse, nii et see oleks üleni kaetud. Pane tükid potti või sisse küpsema. Küpseta keskmisel kuumusel, kuni kõik tükid on igast küljest pruunistunud. Keera kuumust vähemaks, kata kaanega ja kuumuta u 25 minutit. Võta kaas ära, keera kuumust jälle juurde ja küpseta, kuni kanatükid on kuldpruunid ja mahlased. Ära üle küpseta!