Kalatoitude retseptid

Kohupiimatäidisega heeringarullid 

Triin Saue, 14. detsember 2004, 09:32
Hea soolane suutäis.

Koostisosad
8 heeringafileed
100 g marineeritud kõrvitsat
2 marineeritud kurki
1 punane sibul
1 dl kohupiimapastat
1 dl hapukoort
2 sl mädarõigast
1/2 tl soola
1/8 tl pipart

Valmistamine
Valmistusviis
Lõika kõrvits ja kurk võimalikult väikesteks tükkideks. Haki sibul peeneks. Sega kohupiim, hapukoor, mädarõigas, maitsesta soola ja pipraga. Lisa kõrvits, kurk ja sibul. Tõsta täidis fileele, keera rulli ja kinnita võileivatikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee