Lõunasöögi retseptid

Idamaine seapraad 

Triin Saue, 14. detsember 2004, 09:30
Sobib jõulupraeks.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 kg sea küljeliha (ilma pekita)
5 sl mett
4 sl sidrunimahla
2 sl õli
musta pipart
ingveripulbrit

Valmistamine
Sega maitseained, määri seguga liha mõlemalt poolt ja jäta 1-2 tunniks kuni üleöö seisma. Küpseta 175 kraadi juures 1,5-2 tundi. Keera liha küpsemise ajal mitu korda, määri meeseguga ning kasta praeleemega. Kui liha pind muutub liiga pruuniks, kata see fooliumiga. Võta praad ahjust välja ja lase 5-10 minutit jahtuda.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee