Ulukiliha retseptid

Marinaad pikitud ulukilihale 

Toidutare, 9. detsember 2004, 11:53
Marinaad ulukilihale.

Kogus: ühele

Koostisosad
½ liitrit vett
1 sl 9%-list veiniäädikat
4 tera pipart ja pimenti
1 loorberileht
2 sibulat
1 seller
1 petersell
2 porgandit
tüümiani
60 g pekki

Valmistamine
Vala vesi ja äädikas potti, lisa maitseained ja keeda u 10 minutit, jahuta. Piki 1 kg liha pekiga, hõõru soolaga, puista peale hakitud maitsejuured ja vala üle jahutatud marinaadiga. Marineeri 2-4 päeva, pööra liha iga päev.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee