Ulukiliha retseptid

Pruun marinaad ulukile 

Toidutare, 9. detsember 2004, 11:20
Marinaad ulukilihale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 sibul
1 porgand
1 liiter punast kuiva veini vōi 1/3 kl veiniäädikat ja 3 kl vett
1 loorberileht
2 nelki
2 tera pipart vōi basiilikut, rosmariini

Valmistamine
Pruunista porgandi ja sibulaviilud võis, lisa ülejäänud ained ja keeda 10 minutit. Kui liha soovitatakse küpsetada samal päeval, siis vala marinaad lihale kuumalt (võib lisada ka rohkem äädikat). Kui aga liha jääb seisma kauemaks, vala marinaad lihale jahutatult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee