Ulukiliha retseptid

Punase veini marinaad metsseale ja põdrale 

Toidutare, 9. detsember 2004, 10:37
Marinaad ulukilihale.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 ml punast kuiva veini
300 ml lauaäädikat
300 ml vett
2-3 sibulat
1 porgand
1 petersell
½ sellerit
1-2 küüslauguküünt
1 loorberileht
2 nelki
2 kadakamarja
tüümiani
basiilikut
majoraani
sidrunikoort
muskaatpähklit
2-3 sl ōli

Valmistamine
Hakitud köögiviljad ja maitseained segada õli, äädika, veini ja veega. Valada lihale nii, et liha oleks kaetud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee