Ulukiliha retseptid

Marinaad suurulukile 

Toidutare, 25. veebruar 2008, 09:36
Marinaad ulukilihale

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 ml valget kuiva veini
½ kl lauaäädikat
1/4 kl oliivōli
1 suur sibul
1 keskmine porgand
natuke sellerit
1 petersell
1 küüslauguküüs
1 väike loorberileht
3 pipratera
1-2 nelki
köömneid

Valmistamine
Puista osa hakitud köögiviljast happekindla nõu põhjale. Pane potti tükeldatud liha ja tükkide vahele puista ülejäänud köögiviljad ja vürtsid. Vala üle veini, äädika ja õliseguga. Lihatükke tuleb marineerida olenevalt suurusest 4-7 päeva. Kindlasti tuleb liha tihti pöörata, et see korralikult läbi imbuks.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee