Kiudainerikkad toidud

Täidetud rullkook 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 13:06
Täidetud rullkook 
Küpsetis kaalukatele. Sobib külmutamiseks.

Koostisosad
3 muna
1 dl suhkrut
1½ jahu
1 tl küpsetupulbrit
TÄIDIS:
50 g rohelisi viinamarju
1 kiivi
1 dl väherasvast hapukoort

Valmistamine
Pane küpsetuspaber 25 x 35 cm küpsetusplaadile. Vahusta muna ja suhkur tugevaks vahuks, lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega ettevaatlikult. Küpseta 225º C juures, ahju alumises osas 5-8 minutit ehk kuni kook on võtnud ilusa värvi. Pane küpsetuspaber lauale ja puista peale tuhksuhkur. Pane küpsetatud kook tuhksuhkru peale ja võta ära küpsetuspaber, mille peal küpsetasid. Lase jahtuda.
TÄIDIS: Puhasta ja tükelda puuviljad, sega hapukoorega. Kata jahtunud kook täidisega ja seejärel keera paberisse rulli ja koogil seista jahedas serveerimiseni.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee