Veiseliha retseptid

Täidetud kotletid 

Toidutare, 6. detsember 2004, 14:51
Täidetud kotletid
Täidetud kotletid kitsejuustuga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g loomahakkliha
1-2 dl keefiri
1 muna
4 sl hakitud sibulat
1 dl hakitud peterselli 1 purk fetajuustu kuubikuid
soola
pipart
TOMATI-BASIILIKUKASTE:
4 suurt hästi küpset tomatit
½ hakitud sibulat
2 purustatud küüslauguküünt
1 puljongikuubik
2 oksa värsket köömet
½ liitrit vett
½-1 dl jämedalt hakitud värsket basiilikut
soola
pipart

Valmistamine
  Sega hakkliha, keefir, muna, sibul ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Vormi kotletid ja vajuta iga kotleti sisse 3-4 fetajuustukuubikut. Küpseta pannil mõlemalt poolt ilusaks pruuniks. Lase kaane all kuumas seista veel u 6-8 minutit. TOMATIKASTE: Tükelda tomatid ja pruunista koos sibulaga rasvaines. Lisa puljongikuubik, köömen ja vesi. Keeda u 10 minutit, sega aeg-ajalt. Valmis kaste mikserda, lisa hakitud basiilik ning maitsesta soola ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee