Hommikusöögi retseptid

Krevetikaste 

Toidutare, 6. august 2012, 06:54
Krevetikaste 
Pidulik krevetikaste

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 dl vett
1 dl valget veini vōi kalapuljongit
1 dl hapukoort
3 sl jahu
170 g kerges soolvees krevette
1 sl tomatipüreed
1 sl hakitud tilli
1 tl sidrunimahla

Valmistamine
Sega vein, vesi, koor ja jahu ning keeda umbes 3 minutit (sega samaaegselt). Vala krevettide soolvesi kastmesse, lisa tomatipüree, pipar, till ja sidrunimahl. Keeda, lisa krevetid, kuumuta veel vaid korraks ja maitsesta .

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee