Lõunasöögi retseptid

Sealiha tzatziki'ga 

Toidutare, 25. veebruar 2008, 07:51
Sealiha tshatsikiga 
Grillitud või küpsetatud sealihafilee lisanditega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk seafileed
1 sl rasvainet
1 tl soola
2 g pipart
TŠATSIKI:
2 dl créme fraiche
100 g sulatatud juustu
1 dl jämedalt hakitud värskeid basiilikulehti
1 purustatud küüslauguküüs
1 g soola
pipart

Valmistamine
Sega kõik koostisosad tzatziki'ks ja tõsta segu jahedasse. Grilli või küpseta fileetükke u 4 minutit kummaltki poolt, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri keedetud või ahjukartuli, tzatziki ja salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee