Kalatoitude retseptid

Kalafilee paprikaga 

Toidutare, 6. detsember 2004, 14:15
Kalafilee paprikaga 
Juustuga üleküpsetatud kalafiee

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g külmutatud tursafileed (vōi mōni muu kala)
1 tl soola
2 g pipart
3 erivärvi paprikat
1 sl oliivōli
1 küüslauguküüs
1 tl soola
1 dl riivjuustu

Valmistamine
  Pane kalatükid kuumakindlasse vormi, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda paprika, kuumuta õlis, maitsesta küüslaugu, soola ja pipraga. Puista riivjuustuga üle. Vala kuumutatud ja maitsestatud paprika üle kalatükkide. Küpseta ahjus 225º C juures u 30 minutit. Serveeri keedetud kartuli või riisiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee