1. detsember 2004, 12:34
Seakarbonaad
Täidetud seakarbonaad. Mis jõul see ilma sealihata ikka oleks... . Lisandiks sobib punanae kapsas õuntega, porgandi-jõhvikasalat, jäävesi
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Küpsemisaeg u 2 tundi.
Koostisosad
700 g kondita seakarbonaadi
100 g riivitud porgandit
100g riivitud juurpeterselli
sidrunimahla
100 g tükeldatud õunu
20 tl suhkrut
peotäis rosinaid
soola
Valmistamine
Lihasse lõigata ristikiudu viilu nii, et kamar ja küljed jääks terveks. Täidisained segada ja toppida lõhedesse ja siduda kergelt kinni. Küpsetada ahjus kaane all või fooliumiga kaetud pannil 180º C juures 1,5 - 2 tundi.
Kommentaarid (0)