Lõunasöögi retseptid

Seakarbonaad 

R. Seegel, 1. detsember 2004, 12:34
Täidetud seakarbonaad. Mis jõul see ilma sealihata ikka oleks... . Lisandiks sobib punanae kapsas õuntega, porgandi-jõhvikasalat, jäävesi

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Küpsemisaeg u 2 tundi.

Koostisosad
700 g kondita seakarbonaadi
100 g riivitud porgandit
100g riivitud juurpeterselli
sidrunimahla
100 g tükeldatud õunu
20 tl suhkrut
peotäis rosinaid
soola

Valmistamine
  Lihasse lõigata ristikiudu viilu nii, et kamar ja küljed jääks terveks. Täidisained segada ja toppida lõhedesse ja siduda kergelt kinni. Küpsetada ahjus kaane all või fooliumiga kaetud pannil 180º C juures 1,5 - 2 tundi.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee