Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
8 tk 10 cm läbimōōduga ringi filotainast (u 30 g)
1 1/4 dl lahjat créme fraiche
½ tl vanillisuhkrut
125 g külmutatud marju
tuhksuhkrut
KAUNISTUSEKS:
mōned marjad
mündi- vōi sidrunmelissi oksake
Valmistamine
Lõika filotainast tee tassiga 8 ringi (10 cm), pane ringid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja puista peale tuhksuhkrut. Küpseta 175º C juures u 5 minutit ehk kuni küpsetis on võtnud ilusa värvi. Jahuta ringid plaadil. Pane créme fraiche tihedale sõelale ja lase nõrguda. Maitsesta vanillisuhkruga. Kata ringid maitsestatud créme fraihega, peale pane värsked või sulatatud marjad, lao torn kokku, kaunista mündilehega. Purusta mõned marjad läbi sõela püreeks ja lisa kaunistuseks taldriku servale.
Kommentaarid (0)