Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
30 minutit + pōhi kerkib 4 + 1 tund.
Koostisosad
PōHI:
5 dl jahu
25 g pärmi
3 dl 37ŗC vett
½ tl soola
TÄIDIS:
250 g kodujuustu
2 dl 10%-list hapukoort
2 sl jahu
2 sl ōli
soola
pipart
250 g suitsu sinki
1 suur porrulauk
2 purustatud küüslauguküünt
4 kokteilitomatit
Valmistamine
Lahusta pärm leiges vees, lisa teised koostisosad ja valmista tainas. Lase kerkida u 4 tundi, sega ja lase veel kerkida u 1 tund. Sega kodujuust, hapukoor, jahu ja maitseained tainasse, rulli õhuke pitsapõhi, Kata põhi täidisega küpseta 225º C juures ahju alumisesosas u 15 minutit.
Kommentaarid (0)