Väherasvased toidud

Tuunikalasalat 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 13:04
Tuunikalasalat 
Kaalukate tuunikalasalat on suurepärane kergeks lõunaks või õhtueineks. Enne serveerimist lase seista jahedas u 10 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
u 20 minutit + u 10 minutit jahedas

Koostisosad
4 keedetud muna
500 g keedetud kartuleid
225 g oakaunu
4 tomatit
2 purki (185 g)tuunikala vees
1 peasalat
4 sl rasvata vinegretikastet
soola
pipart

Valmistamine
  Koori munad ja lõika pooleks. Haki kartul. Keeda värsked või külmutatud oad u 5-8 minutit. Nõruta ja jahuta. Lõika tomatid sektorist. Kata salatikauss või 4 taldrikut salatilehtedega ja lisa sinna muna, kartul, oad, tomatisektorid ja nõrutatud tuunikala. Maitsesta soola ja pipraga. Piserda üle kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee